on 
 

Dit zeggen klanten over ons

Uitstekende praktisch adviezen, vakkundig overgedragen. Het gaat mij zeker grote voordelen opleveren in mijn dagelijks werk.

T.H.J. Grootmans - ABN-Amro

Vier weken geleden heb ik een training gevolgd bij The Education Company. Ik veel mij sindsdien veel zelfverzekerder in verkoopgesprekken. Ook weet ik meer uit een gesprek te halen. Mijn omzet is dan ook gestegen. Enorm bedankt hiervoor.

Jan Kees Haven - Organon 


The Education Company gave a great training. They are able to translate our needs into effective solutions.

Ron Alwood - TU Delft

Echt een geweldige training jongens! Uitstekende adviezen, praktische tools, boeiend en veel humor. Complimenten aan Kees.

Drs. H.J. de Goeij - KLM


The Education Company has provided us with an excellent training which is tailored to the needs of our organisation. They have succeeded in creating training courses which are specific and relevant to the particular needs of our organisation. 

Their trainers facilitate in a way which allows attendees to interact, while learning skills and knowledge which can be applied to their individual roles. I found it to be extremely beneficial by both the trainee and the Exchange.

Bergin Azer - Koto Turkey


Nog nooit zo een hoog R.O.I. (Return On Investment) gezien in een training. Concreter, to the point en praktijkgericht. En begeleiding; nou dat werkt kan ik melden. Ook mooie nieuwe mensen leren kennen. En ook een paar nieuwe woorden als: “Entertrainment” of “Troaching” . Jongens, bedankt!

 Patty Dingemens - De Graaf & Partners

The course was extremely well presented and very relevant to our work, overall-excellent.

Antilla Zwertisch - Nasua Czech republic 

Remco is een prof met een enorme kennis in ondernemerschap, sales en marketing. Snelle oplossingen, helder en duidelijk. Je kunt er direct mee aan de slag.

G. van Riel - KPN 


The trainer was extremely professional and the material was practical clear and concise.

Andrea Johnson - Mount Falcon Hotel - Ireland 

Dagje TV maken was een geweldige ervaring. Op een speelse en interessante wijze werd ons duidelijk gemaakt hoe we beter als team kunnen functioneren.

Gert van Ommelen – Eromba - Nederland 


Ik heb me nooit gerealiseerd dat strategiebepaling en handhaving zo belangrijk is voor mijn afdeling. De impact is enorm. Als dit mij was uitgelegd, dan had ik het advies waarschijnlijk naast me neergelegd. Maar de trainers hebben mij het laten beleven en ervaren. En daarom is het bekende kwartje helemaal gevallen. Ook een echter eyeopener was de financiële monitor.

Robert van der Berg - T-mobile.


Ik ben 6 maanden gecoacht door Remco Brouwer. In het begin had ik hier best moeite mee. Remco gaf me echter direct het gevoel dat we er samen voor gaan zorgen dat ik nog beter wordt in mijn vak. 

Ik wil je hier heel erg voor bedankten. Echt top.

Aad Witteman - Tyco

BouwZo ontwerpt energiezuinige woningen voor mensen met een klein budget. Sinds dat de klad in de bouwsector kwam, raakte ik mijn (zelf)vertrouwen kwijt en wist ik niet zo goed meer of ik wel door moest gaan met BouwZo. Het vertrouwen is weer helemaal terug en ik heb twee keer zoveel energie gekregen. Het programma is een absolute must voor iedere kleine ondernemer.

In mijn vakgebied is er zoveel concurrentie dat het moeilijk is om het hoofd boven water te houden. En als ik een potentiële klant heb gevonden, dan moet ik bijna altijd enorme kortingen geven om een order te kunnen binnenhalen. Het “Succesvol ondernemen” programma heeft mij de ogen letterlijk geopend. Ik vraag nu zelfs hogere tarieven dan mijn concurrenten en haal met minder werk meer omzet binnen. Echt grandioos! 

Marcel de Bruin - GHV


No es el training en sí, sino el entrenador el que marca la diferencia. Remco ha dado directamente en la diana con su toque personal y sabiendo como estimularnos y motivarnos. Él sabe crear un ambiente seguro donde poder manifestarnos abiertamente. El día fue altamente valioso para todos nosotros.

Juan Fernandez - Experiencia Preciosa Spain

BouwZo ontwerpt energiezuinige woningen voor mensen met een klein budget. Sinds dat de klad in de bouwsector kwam, raakte ik mijn (zelf)vertrouwen kwijt en wist ik niet zo goed meer of ik wel door moest gaan met BouwZo. Het vertrouwen is weer helemaal terug en ik heb twee keer zoveel energie gekregen. Het programma is een absolute must voor iedere kleine ondernemer.  

Liesanne Goedhardt-Architect